Verschenen publicaties

22. apr, 2017

Als Stichting Meta Odos voorgesteld moet worden, kan een standaard presentatie helpen. 
Deze presentatie is te vinden aan het einde van het blad Organisatie onder de naam voorstellen_SMO_19diaas.

Klik hier om erheen te gaan en een versie te downloaden in PDF vorm. Wie de Powerpoint versie wil hebben, kan contact opnemen met de secretaris.

3. mrt, 2017

De brochure wordt in het jaar 2017 eenmaal per 2 maanden beschikbaar gesteld aan de donateurs van de Stichting. Daarnaast is er de nieuwsbrief. De nieuwsbrief is een brief met nieuwtjes betreffende het functioneren van de Stichting. De brief gaat vergezeld van de brochure. De brochure werkt de inhoud verder uit, zoals die gegeven is in het boek Instrumentele Antroposofie. In de brochure worden onderwerpen behandeld die de donateurs aandragen of aanvragen via het secretariaat. Het is een brochure met herhalingen: de tweede uitgave eind april bevat ook de stof van de eerste uitgave eind februari. Zo ontstaat een boek, dat aan het einde van het jaar als een bloemlezing wordt uitgegeven.

10. feb, 2017

De jaarstukken over 2016 zijn beschikbaar. U kunt ze onderaan de pagina Organisatie  downloaden of door hier te klikken.

27. jan, 2017

Op de pagina Het boek IA  kunt u nu ook rechtstreeks het boek Instrumentele Antroposofie bestellen door het aanklikken van de link ná de tekst. U kunt ook op deze link klikken.

26. jan, 2017

Stichting Meta Odos kan zich inmiddels opstellen als uitgeverij van esoterische, filosofische en theologische werken. Klik op de afbeelding links voor een vergroting van het beeld.

Het eerste boek: Instrumentele Antroposofie is voorzien van een ISBN, aangemeld bij het Commissariaat van de Media en vrijgegeven op de website van "boekenbestellen". U kunt het kopen en kiezen uit drie versies:

  1. Soft cover -- Print on Demand --  Het boek wordt afgedrukt en aan u toegestuurd -- € 30,-- exclusief verzendkosten - in Nederland € 1,95.
  2. PDF en ePub : Downloads voor uw computer of eReader € 19,95

Na aftrek van de kosten komt de meeropbrengst ten goede aan de Stichting.

Ga naar: http://www.boekenbestellen.nl/boek/hoofd-categorie/religie-theologie-godsdienst/700