Welkom bij de Stichting Meta Odos

In de schoot der Goden: De Melothesia

Stichting Meta Odos is opgericht om esoterisch (christelijk) onderwijs in de wereld te zetten. Dit esoterische onderwijs heeft zijn grondslag in de Antroposofie. Ook het ‘christelijke’ heeft een grondslag in de Antroposofie, want de Antroposofie is volgens Steiner de nieuwe taal van de Christus. De Stichting voorziet elk jaar in een aantal lezingen. De lezingen zijn gebaseerd op drie boeken, die een uittreksel zijn van Steiners werken. Ze zijn geschreven in lijn met de doelstellingen van Stichting Meta Odos. Zie voor de doelstelling  De Stichting. De boeken bevatten een verantwoording van de geraadpleegde lezingen en boeken van Steiner en andere, soms wetenschappelijke literatuur.

Instrumentele Antroposofie: ISBN 978-94-63450-35-5 NUR kode 720
Instrumentele Christologie:  ISBN 978-90-826465-1-1 NUR kode 707
Instrumentele Apocalyps:     ISBN 978-90-826465-3-5 NUR kode 707

Ook beschikt Stichting Meta Odos over een kunstzinnige presentatie van de 22 beelden uit de Apocalyps. Ze zijn gemaakt door Libra naast een CD waarin Libra deze beelden met gesproken tekst en muziek aaneenrijgt tot een verhaal.

Zie voor de kunstzinnige presentatie: https://youtu.be/ZqJOWgylt0k 

De boeken zijn verkrijgbaar bij https://www.boekenbestellen.nl/ door te zoeken op: "Otter" . De 22 beelden uit de Apocalyps en de CD rom kunnen gekocht worden door contact op te nemen met de voorzitter. 

U kunt voor vragen mailen naar metaodos.jpo@gmail.com 

 

Boeken, folder en prentenboek